Maaliskuun 2023 jäsenilta

Maaliskuun Kerhoiltaa vietettiin 29.3 ”hyvien tähtien alla”, sillä olimme saaneet vieraaksi parin vuoden takaisen Nuorten Pohjoismaisen Mestarin luontokuvauksen alalta. Elmeri Juuti esitti meille mainion, monipuolisen, sarjan kuvia ja kertoi niihin liittyvästä sommittelusta, tekniikasta sekä kuvauksiin liittyvistä alkuvalmisteluista. Voit tutustua Elmerin kuviin hänen kotisivuillaan (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kahvittelun jälkeen Tero Wester esitti Kerhon uusien nettisivujen ”luomisprosessia” ja niiden nykytilaa. Kommentoitiin ja keskusteltiin sivuista ja päätettiin jatkaa jo nyt hyvältä näyttävää kehittelyä.

Päätteeksi katsottiin kuukauden Teemakuvan ”Punainen” kuvat ja Elmeri valitsi mielestään parhaan kuvan, kommentoiden kaikkien kuvien onnistumisia ja parannuskohteita. Parhaaksi kuvaksi hän valitsi Reijo Juustin romanttisen kuvan punaisista ruusuista punaisen tuvan seinustalla.

Kuukauden teemakuva, Reijo Juusti – Tulipunaruusut

Jo ennen illan alkua toimittaja Jan Sundman Kunnallislehdestä (linkki aukeaa uuteen välilehteen) haastatteli meitä tehdäkseen jutun Kuntsariin.