Huhtikuun 2023 jäsenilta

Huhtikuun viimeisenä keskiviikkona, 26.4., kokoonnuttiin kerhohuoneella ensimmäisen kevätsateen ropistessa katolla. Puheenjohtaja Kenneth avasi tilaisuuden kertomalla ajankohtaisista, kerhoon liittyvistä, asioista.

– Monelta jäseneltä on jo kuvia jäsenistön esittelysivuilla, lisää toivotaan

– Kamerakerho on ilmoittautunut mukaan osallistuakseen Paimio 700v Juhlavuoden tapahtumiin 2025

– Toukokuulle suunniteltu kuvausretki sovittiin suuntautuvan Parantolan Metsät -luontopolulle. Ajankohta tarkentuu toukokuun loppupuolelle sääennusteita seuraten. Joko viikonloppuna tai arki-iltana. Omat eväät nautitaan laavulla. Mahdollisesti voidaan tutustua Parantolan juliste näyttelyyn.

– Salon Veturitallilla avautuu Meeri Koutaniemen näyttely toukokuussa. Aikomus tehdä vierailu kesäkuussa porukalla. Jäsenistölle ilmoitetaan asiasta tarkemmin sähköpostitse.

Huhtikuun Teemakuvan valitsi Ola Kouvo ja hän päätyi Pekka Salmen kuvaan ”KALALOKKI”, joka on kuvattu Paimion venesatamassa nyt kevään aikana.

Vuosikilpailun tulosten ja kuukauden teemakuvan jälkeen käytiin vielä läpi jpeg- ja raw-kuvien käsittelyä Kennethin esittelemänä. Näimme selkeästi kuvan säätämisen erot, raw-kuvassa on huomattavasti enemmän säätövaraa. Kerho suosittelee kaikkien kokeilevan raakakuvien käyttämistä. Ohjelmina oli Affinity ja Adobe Bridge.

Vuosikilpailun tuloksista julkistetaan oma uutinen – seuraa nettisivuja!

Hyvää kevään jatkoa!

Jari Virtanen, Paimion Kamerakerho sihteeri